Monday, May 16, 2016

JAMU JELITA PEARL WHITE RM30.00 0195045988



QUEEN BLINK BABIES BLINK RM35.00 0195045988


CREAM MALAM QUEENS BLINK NAMPAK HIJAU PAKAI JGN TAKUT2..KESAN MMG SUPERB AVOCADO DAN ARBUTIN MEMANG JERAWAT DAN JERAGAT HILANG!!!!PUTIH MMG PUTIH GLER2 UOLSSS!!!100% WITHOUT CHEMICAL!!!! RAMAI YG PAKAI PUAS HATI..CALIT DEP2 SKIT JE BABY2 KITA SEMUA YE SYG2!!!PAKAI TONER DULU TUHHHH MELT2 GITU!!!!
KEBAIKAN & KELEBIHAN QUEEN BLINK
-KESAN SEAWAL 1 HARI

-MENCERAHKAN WAJAH SEHINGGA 10 KALI GANDA
-MENGHILANGKAN PARUT DALAM DAN PARUT JERAWAT
-MENGHILANGKAN BINTIK HITAM SERTA JERAGAT
-MELEMBAP DAN MEMBERI KESAN YG SEIMBANG PADA TEKSTUR KULIT
-DI PERKAYA KAN OLEH GLUTA COLLAGEN , AVACADO & ARBUTIN..
-MEMBERI KULIT IMPAK AGAR TAMPAK SEKATA DGN ANGOTA BADAN
-MENGHILANGKAN JERAWAT NASI DAN BINTIK HITAM
-MENGHILANGKAN RASA GATAL PADA MUKA
-MENGHILANGKAN RASA SENSITIF PADA KULIT MUKA
-MENEGANGKAN KULIT MUKA
-MEMBERIKAN KULIT AGAR TAMPAK PUTIH BERSERI & MERAH JAMBU
-100% TANPA CHEMICAL
-PENGUNAAN SELAMA 1-2 BULAN


KANDUNGAN:
●SABUN GLUTA COLLAGEN 60GM
●TREATMENT NIGHT CREAM 15GM
●DAY CREAM 15GM

Wednesday, April 27, 2016

LA BOURSE PARIS BORONG MURAH ORIGINAL 0195045988









1. LA BOURSE TONIC SYAMPOO RM18
2.LA BOURSE CONDITIONER RM28
3.LA BOURSE TONIC RM28
4.LA BOURSE SERUM RM28
5.LA BOURSE TREATMENT RM45


FUNGSI:
Mengurangkan rambut gugur
Melebatkan rambut
Memanjangkan rambut
Menghilangkan kelemumur
Menguatkan akar rambut

SESUAI UNTUK LELAKI & PEREMPUAN

set shampoo yg bleh mengatasi masalah gugur rambut..masalah kelemumur....apa kata anda mencuba set shampoo La Bourse Paris..yang sememangnya terbukti berkesan...masalah keguguran rambut dapat diatasi,,malah kelemumur juga dapat dikurangkan seterusnya hilang

TATI SKIN CARE RM55.00 0195045988 MURAH ORIGINAL








DAY CREAM (5gm)
NOT150200976K
- Melindungi kulit dpd sinaran UV yg boleh menggelapkan muka
- Berfungsi sebagai alas bedak (makeup base)

SUNBLOCK CREAM (5gm)
NOT150200977K
- Digunakan selepas memakai day cream
- Memberikan extra protection pada kulit
- Menjadikan kulit semakin gebu & glowing

NIGHT CREAM (5gm)
NOT150200975K
- Menghalus serta melembutkan kulit
- Membantu pembuangan sel kulit mati
- Mengekalkan kelembapan kulit
- Menghilangkan kedutan & garis2 halus
- Mengecilkan liang pori yang terbuka
- Mencerahkan kulit tnpa berlaku pengelupasan
- Menaikkan seri wajah

TREATMENT CREAM (5gm)
NOT150200974K
- Mengecutkan jerawat baru + lama
- Menyingkirkan jeragat, whitehead & blackhead
- Memudarkan serta menghilangkan parut
- Membantu pencerahan berganda
- Melicin & menyerikan kulit muka
CARA GUNA TATI SKINCARE
1. Cuci muka menggunakan Beauty Soap cleanser 2 kali sehari (pagi + malam)
2. Pada waktu pagi, Sapukan Day cream secara nipis keseluruh muka hingga leher. Sapuan hendaklah dari bawah keatas kemudian diikuti dengan sunblock
3. Malam sebelum tidur, sapu Night Cream & Treatment Cream secara rata pada kulit muka

Untuk pregnant moms, jangan risau k…Tati Skincare boleh dipakai oleh ibu mengandung mulai trimester ke 2


**1 set tahan sebulan bergantung pada penggunaan

Monday, April 25, 2016

JUS GOYANG RAPAT BY RCW RM40.00 BORONG MURAH ORIGINAL 0195045988





Khasiat
πŸ‘‰
🏻 menstabilkan hormon
πŸ‘‰
🏻 memberi tenaga dalaman
πŸ‘‰
🏻 Menguatkan rahim (kepada yg selalu keguguran dan rahim jatuh)
πŸ‘‰
🏻mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan sembuh
πŸ‘‰
🏻 mengecutkan peranakan
πŸ‘‰
🏻 meningkatkan rasa ghairah kepada isteri
πŸ‘‰
vagina lebih grip dan tidak kering
πŸ‘‰
🏻 menegangkan payudara
πŸ‘‰
🏻 awet muda
πŸ‘‰
🏻 mengurangkan sakit senggugut ( yg belum berkahwin dan yg sudah berkahwin)
πŸ‘‰
🏻 mengurangkan keputihan
πŸ‘‰
🏻 menghilangkan rasa lesu dan sakit badan

CARA MAKAN:

🏻250mlπŸ‘‰πŸ»2 sudu pagi dan 2 sudu malam sebelum makan
πŸ‘‰πŸ»minum banyak air suam/panas
πŸ‘‰πŸ»ibu mengandung tidak di galakkan mengambil jus goyang rapat.
πŸ‘‰πŸ»simpan dalam peti sejuk atau suhu bilik selepas di buka
πŸ‘‰ perisa laici

GLUTA WHITE 150000 ORIGINAL/BORONG RM28.00 0195045988





About the Product
  • Supplement Imports from Korea Rich cuisine. Packed in a special production process Softgel absorbed "Fast acting" too fast.
  • Optimizes the performance of the pigment melanin. Accelerate the skin's deeper layers
  • The pink skin Unlimited Help moisturize the skin deep. Virtual surface saturated Stimulate collagen maximum. Stimulate blood circulation For healthy skin Reduce wrinkles Firming skin,
  • freckles and dark spots reduce acne scars
  • Pores and smooth Tighten your face to taper V Shape pretty in your dreams. And maintain healthy hair and nails, as well.

Main Benefits:
·        V Shape Face
·        Supreme White Skin
·        Boost up collagen reduce wrinkle, moist, fit & firm body skin.
·        Remove dark spot & scars
·        Tigthen pore
·        Healthy skin, hair & nail.

Ingredients
L- Glutathione 1500000 mg
Collagen 400000 mg
Coenzyme Q10 2000 mg
Vitamin C 50000mg

Bioflavonoi 2000 mg
Hyaluronic Acid 2500 mg
Koji Berry 2000 mg
Green Coffee Berry 1200 mg
Raspberry Extract 1200 mg
Pine Bark Extract 1500 mg
Grape seed Extract 1500 mg
Acerola Cherry 3000 mg
Mix Berry Extract 3000 mg
Lecithin 4000 mg
Biotin 3000 mg
Inositol 60 mg
Zinc 30 mg


Usage & Dosage: 1-2 softgels per day before main meal.
Continuously 2 months for fast & better result.
Warning : Children,pregnant women,people with liver,
kidney disease,high blood pressure,diabetes don't eat.

Tuesday, April 19, 2016

BELLEZA COLLAGEN RM78.00 0195045988







FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN  BELLEZA COLLAGEN  BY SOFIEYA BEAUTY 
Menjadikan kulit putih kemerah-merahan
Menjadikan kulit glowing secara natural
Melembut, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
Membantu mengatasi masalah kulit kusam dan tidak berseri
Mengecilkan liang roma
Pencerahan sekata satu badan dan menyekatakan tona kulit
Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
Merawat masalah jerawat dari dalam dan memudarkan parut jerawat
Memantapkan bentuk payudara dan punggung
Memgetatkan faraj dan merawat keputihan
Menghalang jangkitan pada vagina
Menjadikan rambut lebih sihat, beralun dan hitam berkilat
Menguatkan kuku dan merawat masalah tumit kaki merekah
Membantu menstabilkan hormon wanita yang menopous

KELEBIHAN PUERARIA MIRIFICA UNTUK PAYUDARA + PUNGGUNG
✔ Mengangkat & Menganjal kembali Payudara + Punggung
✔ Menegang & Menstabil kedudukan Payudara
✔ Menjadikan Payudara + Punggung lebih seksi mengancam dengan lurah yang ketara
✔ Mencerah Puting & Menghilangkan kedut di sekitar payudara

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN  BELLEZA COLLAGEN  BY SOFIEYA BEAUTY 
Collagen
Pueraria Mirifica
Astaxantin
Tomato
Vanilla
Vitamin C
Glutathione
Carrot
Peach
Pomegranate
Mango
Strawberry
Oligo
Caramel
Yoghurt

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN  BELLEZA COLLAGEN  BY SOFIEYA BEAUTY 
Koyak sachet dan kemam serbuk Belleza. Minum segelas air kosong.
Elakkan minuman berkafein kerana ianya boleh "block" kolagen

Tips untuk mengamalkan Belleza dengan cara yang betul. Jangan lupa minum banyak air kosong untuk mempercepatkan proses dan elakkan makanan/minuman berkafein. 
Jika kesan agak lambat mungkin anda perlu detox terlebih dahulu supaya kolagen dapat diserap ke tahap maksimum. 
Selamat mencuba!

PANTANG LARANG DAN SOALAN LAZIM/FREQUENT ASKED QUESTION(FAQ)  BELLEZA COLLAGEN  BY SOFIEYA BEAUTY 

Kenapa Belleza dikatakan High Grade Quality?
Belleza by Sofieya Beauty dirumuskan khas dari bahan-bahan aktif yang berkualiti tinggi atau boleh dikatakan dari kelas A dan sebab itulah produk Belleza ini mempunyai harga yang agak tinggi dari produk murahan yang lain kerana kadar serapan bahan aktif didalam setiap sachet Belleza memang berbeza jika nak dibandingkan dengan bahan aktif yang ditaraf kelas B, C, dan D..
Jadi berhati-hati jika hendak memilih produk kerana yang murah itu biasanya diproseskan dengan bahan aktif yang kurang kadar serapannya dan akan mengakibatkan proses untuk pembaikkan tidak menjadi atau mempunyai jangka masa yang agak lama untuk berkesan mungkin sampai kena beli 5,6 kotak

Kenapa produk Belleza mampu mencerahkan dan membantu mengembalikan susuk badan wanita dalam masa yang singkat?
Sebab didalam Belleza mempunyai pelbagai bahan aktif dan herba yang khas untuk membantu mereka yang mempunyai masalah seperti kulit gelap, mempunyai payudara yang kecil dan pelbagai lagi.

Macam Mana Rasanya Belleza Ni?
Belleza ialah sejenis serbuk yang sedap dikemam begitu sahaja, sambil tengok tv pun boleh makan, sambil buat kerja dekat ofis pun boleh makan, dalam kereta pun boleh makan. Tak perlu dibancuh pun sebenarnya, tapi kalau rasa nak bancuh boleh je.

Rasa Belleza ni masam-masam manis macam Lot 100 Fruit Gummy. Pernah makan tak gula-gula tu?
Biasanya kalau dah rasa sekali mesti nak buka sachets satu lagi sebab rasanya yang sedap, tapi saya sarankan anda consume satu (1) sachet sahaja untuk sehari tetapi kalau nak kesan yang cepat anda dibolehkan untuk mengamalkannya dengan 2 – 3 kali sehari.

Belleza sangat senang untuk diamalkan, hanya koyak sachet dan kemam. Mesti kebanyakkan dari kita terasa malas nak bancuh dengan air kan?
Ramai je menurut kajian kami pengguna lebih suka jimatkan masa mereka dengan hanya kemam serbuk ini ditambah pula rasanya yang sedap dan tidak terasa aneh bila berada didalam mulut.